Raceseizoen 2012 gaat van start!

Na een lang tijd van voorbereidingen is het eindelijk zover!
Een lange tijd heb ik het stil gehouden. Bepaalde dingen waren nog niet helemaal zeker of wist ik niet hoe de precieze invulling zou gaan worden. Met dank aan mijn sponsoren kan ik 2012 weer een mooie invulling geven.

Al een ruime tijd heb ik rustig geroepen dat ik voor 2012 een geschikte en enthousiaste hoofdsponsor heb gevonden. Met Anur Halal Food vonden we de match en gingen we de samenwerking aan. Dat de crisis het land nog niet uit is, werd mij deze week nog even duidelijk gemaakt. Alles staat klaar en alles staat al in Spanje, maar door de laatste marktontwikkelingen binnen het Food Sector wordt het mij nog even moeilijk gemaakt. Na de testen in Spanje ga ik weer met Anur Halal Food aan tafel om te kijken tot hoever we onze samenwerking voort kunnen gaan zetten. Al verwacht ik dat we met de nodige flexibiliteit hier samen op een nette manier uit te kunnen gaan komen.

Hierbij wil ik jullie alvast voorstellen aan mijn nieuwe sponsoren;

Anur Halal Food;
www.anur.nl

Motorbanden Discounter
www.motorbandendiscounter.nl

Xtravus/Puma laarzen;
www.xtravus.comEn een aantal bestaande sponsoren gaan mij meer ondersteunen in 2012! Met dank aan;
- Putoline Oil
www.Putoline.com

- Ten Kate Racing Products
www.tenkateracingproducts.com

- MDI Motor Equipment
www.mdi-online.nl

- Damen Leathers
www.damenleathers.nl

- Vugts Reclame en Belettering
www.vugts.nu

- Motor Paint Alphen
www.motorpaintalphen.nl

Al mijn sponsoren en parters voor 2012 zijn terug te vinden op;
http://www.guls-racing.com/sponsoren.html


De hoofdklasse waarin ik zal uitkomen zal weer de KNMV SuperCup 1000 worden. Door de verandering van de licenties en procedures is er voor de KNMV SuperCup klasses een tijdsgrens ingesteld, zodat er alsnog onderscheid wordt gemaakt met de ZAC en CRT-C Klasses.
Naast de KNMV SuperCup zal ik één of max twee Van Zon Sprint Races meepakken. Helaas komt dit jaar de planning slecht uit, waardoor ik de meeste races ervan moet overslaan.

Voorjaarstraining gaat plaatsvinden op Motorland Aragon. Samen met Ten Kate Racing Products zal ik daar twee dagen trainen en zoeken naar de juiste afstellingen en rondetijden.

Dit jaar zal ik ook een andere weg inslaan. Dat is dat ik dit seizoen zal deelnemen aan een paar endurances; de Duitse RL-Cup, 6 uurs races in de GP-Strecke van de Nurburgring.

Verdere invulling, races en trainingen is afhankelijk van het budget. Door onzekerheden kan ik daar op dit moment nog weinig over vertellen en plannen.

Vorige week zondag is mijn motor op transport gegaan met de Putoline Racing Team, Allard Kerkhoven #35 in de Dutch SuperBikes.

Hopelijk gaan we er een mooie training van maken en snel weer op de goede ronde tijden zitten.

Jullie horen snel weer van me, zodra ik terug ben uit Spanje!
Op naar 21-22 graden en volle zon!

Sportieve groeten,

#123 Guls Ayazalp