Evenementen op kalender!

Naast het drukke race seizoen probeer ik ook wat tijd te maken voor leuke dingen en belangrijke dagen waar ik graag aanwezig wil zijn.

Begin van het seizoen is het altijd wat rustiger met evenementen die worden georganiseerd, maar de maanden juli en augustus zijn altijd wel de drukste maanden binnen een race seizoen. Tijdens deze maanden vallen veel races, maar worden ook veel dingen georganiseerd. Dingen die op een andere manier in competitieverband is en dagen waarin je je kunt inzetten voor andere (zieke) mensen. Dit zijn de momenten waar je ook erg van kunt genieten en met je hobby op een andere manier bezig kunt blijven.

Op mijn kalender zijn de volgende evenementen toegevoegd;

* 29 juli 2011; MOTOR Magazine Minibike Challenge (Motor.nl);
Op genoemde 29 juli verzamelen de redacteuren van MOTOR Magazine, enkele minibikecoureurs, bekende oud-coureurs uit de wegrace en vier lezeressen zich om, verdeeld over vier teams, te strijden om de MOTOR Minibikebokaal tijdens een minibike Endurance van enkele uren.

* 11 augustus 2011; Circuitdag voor zieke gezinnen (Racentegenkanker.nl);
Voorheen reed ik altijd per jaar mee met 1 à 2 truck konvooien, met gehandicapte kinderen, als verkeersregelaar. Nu ik geen straat motor meer heb vond ik dit een goed alternatief om aan mee te doen. De circuitdag is uitgegroeid tot een landelijk bekend evenement, speciaal voor gezinnen waarvan een kind is getroffen door de ziekte kanker. Het hele gezin mag mee achterop snelle motoren, mee in luxe sportwagens of mee in enorme Dakar-trucks.

* 21 augustus 2011; Bavaria City Racing Rotterdam 2011; Onder Voorbehoud!
Idem als vorig jaar. Er is nog geen definitieve bevestiging binnen, maar we verwachten dat het er wel weer gaat komen.
Bavaria City Racing is hét Formule 1 evenement in Nederland met verschillende Formule 1 teams die spectaculaire demonstraties laten zien en dat alles gewoon op straat in Rotterdam! Er zijn ook demonstraties uit andere racecompetities zoals het DTM toerwagen klassement, Formule 2, IRL IndyCars en de Superbikes.

Dit zijn de evenementen die binnen een kort termijn zullen plaats vinden. Daarnaast ben ik nog met een paar dingen bezig voor nog in augustus, september en/of oktober. Zodra ik daar meer informatie over heb, zal ik die evenementen ook toevoegen aan mijn kalender.

Mocht u er vragen over hebben, aarzel niet om contact met mij hierover op te nemen!

Sportieve groet,

#123 Guls Ayazalp