Gulsje, zou jij een keer op een Ducati willen rijden?

De motorbeurs in Utrecht is altijd druk, leuk en gezellig. Het eerste mogelijkheid om weer met vele mensen te zien en bij te praten na de lange winterperiode. Na een beursdag blijf je her en der nog wel eens napraten en tijdens een van die avonden kreeg ik van Bach's DV-Productions (waar ik als tweede presentatrice aan de slag ben gegaan) de vraag of ik niet een keer op een Ducati wilde rijden. Ik hoefde er niet lang over na te denken. Ik keek verbaasd, maar tuurlijk zei ik JA!

Tijdens de Ducati Club Races van 13 t/m 15 mei zal ik als gastrijder op een Ducati 848 Evo van Ducati Zaltbommel plaatsnemen. Dit wordt een hele aparte en nieuwe ervaring voor mij. Nooit eerder heb ik met een Ducati op een circuit gereden en ik verheug me er wel heel erg op.

In het verleden heb ik me nooit erg verdiept in de Ducati Club Races en weet ook niet in welke klasse en groep ik straks zal gaan deelnemen. Dit zal Ducati Zaltbommel en de organisatie van de Ducati Club Races verder afhandelen.

Om de boel serieus en goed aan te pakken gaan we 2 mei op Assen al een keer extra trainen met de Ducati 848 Evo. Tijdens deze dagen heb ik geen andere trainingen of wedstrijden staan met mijn Honda. Dit geeft mij ook een goede mogelijkheid om me volledig te richten op de rijeigenschappen en karakter van een Ducati.

De belangrijkste zaken zijn reeds besproken met de jongens van Ducati Zaltbommel en op 2 mei hoop ik snel goede vriendjes te kunnen worden met de 848. 

Bach's DV Productions zal tijdens de Ducati Club Races ook aanwezig zijn en vermoed dat hij ook wel het eea zal vastleggen tijdens deze 3 dagen.

Nu nog alle aandacht gericht op 28 april, de eerste Van Zon Sprint Race van het seizoen.

We hebben er weer zin in!

Sportieve groet,
Guls Ayazalp