Diverse evenementen op mijn agenda!

Net als vorig jaar ga ik dit jaar weer deelnemen aan een aantal evenementen, dagen en uitjes. Dit jaar staat Voorrijden op Mettet (2-7 is al geweest), 2x 6 uurs endurance op de Nurburgring (GP-Strecke), Circuitdag van Racen tegen Kanker en Testen Continental op hun testcircuit Contidrome op de agenda. Hieronder lees je meer over deze evenementen en dagen;

Racen Tegen Kanker;
Vorig jaar heb ik meegedaan aan het circuitdag van Racen Tegen Kanker. Een dagje rijden op een motor met een ongeneselijk ziek (kanker) kind achterop. Niks is mooier en leuker om je in te kunnen zetten en zo'n kind een dagje te kunnen vermaken.

Om jullie een indruk te geven wat voor prachtig doel Racen tegen Kanker is, vraag ik om even de tijd te nemen om bijgaand filmpje te bekijken. Een indrukwekkend verslag van de Circuitdag van 2011.
http://www.racentegenkanker.nl/stichting-info-film/a435

Dit jaar organiseren zij op woensdag 18 juli voor de 8ste keer de Circuitdag op het TT Circuit in Assen. Weer met vele activiteiten en mogelijkheden voor jong en oud. Tijdens deze dag worden er donaties opgehaald, zodat ze de leuke dagen en uitjes kunnen realiseren voor de zieke kinderen. Daarnaast gebruiken ze de inkomsten van de Circuitdag om het reisproject in oktober te financieren. Het reisproject houdt in dat ze met minimaal 40 gezinnen 4 dagen op reis gaan naar Duitsland waar ze onder andere Phantasialand en Movie Park Germany bezoeken. 

Wil je graag een bijdrage leveren aan dit project en deze stichting, kan je je donatie uitbrengen op de onderstaande link; 
http://www.racentegenkanker.nl/donate_drivers.aspx 
Hiermee zorg je er ook voor dat ik hoger in het klassement kom te staan en mijn doel is uiteindelijk om helemaal bovenaan te staan! :-)

6 uurs Endurance Nurburgring;
Een ander evenement die eigenlijk al voor de deur staat is mijn eerste 6 uurs endurance van dit seizoen! Alles staat al bijna klaar en over enkele uurtjes zal ik gaan vertrekken richting het GP-Strecke van de Nurburgring. Samen met Rikkert Lindeman (ZAC & monteur tijdens mijn Cup Races) en Alex Zuurbier (Ex-ONK Supersport) zal ik deelnemen aan dit evenement. 26 augustus staat de volgende gepland en daar zal wellicht Nico Dmyszewicz rijden ipv Alex Zuurbier. Dat staat nog niet 100% vast en wordt tzt besproken.
Voor meer informatie over dit evenement; www.RL-Cup.de

Testen Continental op Contidrome;
Het laatste evenement die nog op de kalender staat is het rijden op het testcircuit van Continental. Tijdens het uitje van de Continental dealers, heb ik ook het geluk om erbij te mogen zijn. Met dank aan Bolman Motoren en Waarts Bandenservice wordt dit dagje voor mij mogelijk gemaakt. Die dag zal ik gaan rijden op Continental banden, omdat andere merken niet zijn toegestaan. Wat natuurlijk wel begrijpelijk is... En hierdoor de mogelijkheid heb om die banden eens goed te kunnen gaan testen!

Voorrijden bij RaceCracks;
Na een jaar pauze en hoop reacties heb ik besloten om dit jaar weer een dagje te gaan voorrijden bij RaceCracks. Twee jaar terug heb ik dit een keer gedaan en aan aantal keren bij een andere organisatie. Deze dag is helaas al geweest en vond plaats op 2 juli. Wellicht ga ik het volgend jaar weer doen en misschien wel vaker!

Ik ga nu verder met alles inpakken en klaarmaken voor vertrek naar de Nurburgring! Op naar de eerste 6 uurs wedstrijd van dit seizoen! Ze geven een heerlijk regendagje aan en hoop dat ik voldoende heb aan mijn huidige regenbandjes... stiekem hopen we dat het grotendeels toch droog blijft! Dit betekend dat ik de 5de KNMV SuperCup race op Assen zal moeten overslaan!

Sportieve groeten,

#123 Guls Ayazalp